5 razloga da upoznate Bioneuroemoción®

Emocije

Igor Pejin, 24. Veljače, 2021.Bioneuroemoción® je iskustvo koje olakšava osobni razvoj kroz odnose sa nama samima i s drugima.

1. Stupiti u kontakt sa vlastitom biologijom.

Kao živa bića možemo postojati samo razmjenom s okolinom. Bioneuroemoción® nas uči da se naše tijelo prilagođava okolišu na temelju naših osjećaja, i da simptomi i bolesti uvijek imaju biološko značenje. Bioneuroemoción® nam otkriva da je naše podsvjesno nevino, bezvremeno i da ne razlikuje stvarno od simboličkog i uvijek je u kontaktu s našim umom bez da ga prosuđuje. Podsvjesno je u stalnom dijalogu s našim tijelom.

2. Živiti vlastiti život.

Bioneuroemoción® nam govori da svaka osoba nosi svu informaciju iz podsvjesti obiteljskog klana i da sve što živimo, sve što nas okružuje, sve što nam se događa ima veze s tim informacijama: "sve što vas okružuje govori o vama". Uz Bioneuroemoción® saznajemo da sve što doživljavamo ima veze s našom percepcijom, a to je povezano s vjerovanjima i informacijama našeg obiteljskog stabla. Kada osvjestimo način kako su ti otiteljski programi povezani s nama, možemo početi živjeti svoj život.

3. Vratiti vlastitu moć.

Kad upoznamo Bioneuroemoción®, shvatit ćemo da imamo moć odlučiti biti u ulozi žrtve ili učenik neke situacije. Bioneuroemoción® predlaže da pogled usmjerimo prema sebi, prestanemo osuđivati i optuživati druge. To je metoda koja nam omogućuje istraživanje vlastitih resursa.

4. Postati svjestan.

Ako želimo promijeniti aspekte svog života, prvo se moramo sami preispitati. Bioneuroemoción® nas uči da sve što nam se događa nije ni dobro ni loše, već savršeno za naše životno iskustvo. Postati svjesniji je radikalna promjena percepcije. To je kada ste prije doživljavali neku situaciju na jedan način a neobjašnjivo je počnete gledati na drugi način. I taj novi način gledanja prenosi nam unutarnji mir. Znamo da je sve u redu.

5. Nadvladati.

Kad postanemo svjesni, osjećaj dualnosti nestaje i vodi nas u stanje razumijevanja koje nam omogućuje da integriramo informacije i prestanemo se boriti protiv njih. Da možete nadvladati te informacije, treba integrirati, treba iznijeti drugu i novu informaciju koja se može manifestirati u kvantnom polju. Mijenjamo informacije kada nastanu duboke promijene u emocijama. Kvantno polje stavlja ispred nas svijet beskonačnih mogućnosti.

Bioneuroemoción® je usredotočena na identificiranje onih aspekata našeg načina postojanja koji nas ograničavaju - vjerovanja, misli, ponašanja, traume itd. - da bi ih transformirali u elemente koji poboljšavaju našu slobodu i dobrobit. Promovira viziju koja razumije da ono što nam se događa u našem životu nije slučajnost i da imamo sposobnost sagledati probleme kao mogućnost za osobni razvoj.


“Život vam ne šalje izazove ili testove, šalje vam situacije koje niste razriješili”


Enric Corbera

Podijelite: